Bierproeverij Amsterdam

Bierproeverij Amsterdam

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Amsterdam.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Amsterdam

Amsterdam niet alleen de hoofdstad van Nederland, maar ook ontzettend rijk aan een aantal van de beste en mooiste brouwerijen. ’t IJ, Oedipus, de Prael, Two Chefs Brewing en velen andere zijn allemaal te vinden in deze wereldstad. Dit maakt de stad een perfecte locatie om een speciaal bier proeverij te volgen.

In de Waag
Dit sprookjesachtige pand gevestigd op de nieuwmarkt is een ideale locatie voor zakelijke uitjes. Een speciaal bier proeverij in Amsterdam in dit prachtige pand is een gegarandeerd succes gevolgd door een overheerlijk diner. Bij deze locatie kunnen alleen groepen geplaatst worden die hier ook bij dineren.

Cafe de Paris
Een industrieel en strak café met een frans tintje en een geweldige keuken. De locatie biedt zich perfect voor een speciaal bier proeverij gevolgd door een overheerlijk diner. Bij deze locatie kunnen alleen groepen geplaatst worden die hier ook dineren.

Van Puffelen
Van Puffelen is begonnen als een klein café en uitgegroeid tot een groot restaurant bestaande uit twee prachtige grachtenpanden. De locatie dient zich perfect voor onze speciaal bier proeverijen. Uiteraard bied het pand ook prachtige opties voor diners. Bij deze locatie kunnen alleen groepen geplaatst worden die hier ook dineren.

De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Maastricht volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave