Bierproeverij Breda

Bierproeverij Breda

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Breda.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Bier proeven in Breda

Breda onderscheidt zich door zijn oude binnenstad, prachtige stadspark en gezellige haven. De stad biedt zich perfect voor vrijgezellenfeesten en deze zijn er dus ook in overmaat te vinden. De stad bruist van de vele verschillende horeca gelegenheden met veel terrasmogelijkheden op de Havermarkt en Grote Markt met uitzicht op de grote kerk.

Proost!
In Breda verzorgen we de speciaal bier proeverijen bij Proost. Proost is een redelijk nieuw begrip in Breda met meerdere ruimtes waar we de workshops kunnen verzorgen. Proost is in de nacht een hippe uitgaangelegenheid met een zomers dakterras en meerdere cocktailbars. Tijdens de zomermaanden kunnen we hier BBQ’s aanbieden op het dakterras voor of na de speciaal bier proeverijen.

Studio Dependance
Studio Dependance is een hip “bruin” café wat ontzettend veel speciaal bieren aanbiedt. Het café heeft een prachtige bar achter in de zaak waar de speciaal bier proeverijen worden verzorgd. Uiteraard kan hier voor en na de workshop ook weer gedineerd worden.

Popocatepetl & Humphreys
In Breda bieden we ook nog diners aan bij Popocatepetl en Humphreys, hierdoor kunnen we meer diner opties aanbieden voor u.

De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaal bier proeverij in Breda volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave