Bierproeverij Den Bosch

Bierproeverij Den Bosch

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Den Bosch.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Den Bosch

Een dag naar Den Bosch is altijd gezellig, de vele grachtjes die door de stad lopen met de kleine steegjes maken de stad erg knus. De stad die eigenlijk ’s-Hertogenbosch heet heeft al veel kleine brouwerijen die de afgelopen 15 jaar zijn opgericht.

Cinq
In Den Bosch organiseren we onze speciaal bier proeverijen in Cinq. Cinq is eer prachtig moderne locatie. De locatie gelegen op de Bossche parade is een perfecte plek voor een speciaal bier proeverij.

De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaal bier proeverij in Den Bosch volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave