Bierproeverij Den Haag

Bierproeverij Den Haag

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Den Haag.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Den Haag

Den Haag de hofstad van Nederland kan uiteraard perfect dienen voor een dagje uit. Of je nou een locatie zoekt voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje de stad heeft voor iedereen wat te bieden.

Rootz
Rootz is een echt biercafé wat in een oud koetshuis is gemaakt. Het café heeft meer dan 300 bieren in huis, en serveert heerlijke diners en heeft zelfs een eigen bier. Rootz complimenteert onze speciaal bier proeverij perfect met zijn uitsraling.

De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Den Haag volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave