Bierproeverij Eindhoven

Bierproeverij Eindhoven

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Eindhoven.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Eindhoven

Eindhoven, ook wel de lichtstad genoemd, heeft ontzettend veel te bieden voor dagjes uit. Zoals in veel steden in Noord-Brabant zijn het aantal bierbrouwers de laatste jaren onwijs gestegen. Uiteraard kunnen we jullie hier alles bijleren over speciaal bieren.

Feestfabriek
In Eindhoven werken wij samen met de Feestfabriek! De Feestfabriek is een prachtige zaak waar we een mooie afgesloten ruimte beschikbaar hebben waar de proeverijen verzorgen.

Helaas zijn er geen mogelijkheden voor diners in Eindhoven. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Eindhoven volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave