Bierproeverij Maastricht

Bierproeverij Maastricht

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Maastricht.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Maastricht

Maastricht te vinden in bijna het meest zuidelijke puntje van ons land is de hoofdstad van de provincie Limburg. De stad is uitstekend voor een dagje uit met zijn vele steegjes en mooie pleinen.

Café Nieuw Bruin
Speciaalbier proeverijen werkt in Maastricht samen met Café Nieuw Bruin. Het café is te vinden op de meest gezellige markt in Maastricht, het Vrijthof. Op de 1e verdieping is er een aparte zaal beschikbaar waar de bier proeverijen worden verzorgt. Er kan in bij café Nieuw Bruin ook worden gedineerd voor of na de proeverij.

De prijzen en de inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Maastricht volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave