Bierproeverij Rotterdam

Bierproeverij Rotterdam

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Rotterdam.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Rotterdam

Rotterdam de stad is in 2016 verkozen door Lonely planet tot best in travel city en dat is uiteraard verdiend. De stad met de grootste haven van Rotterdam bruist altijd en hier is altijd iets te doen. De stad heeft onwijs veel te bieden en heeft ook ontzettend veel brouwerijen zoals de kaapse Brouwers.

‘t Fust
Onze speciaal bier proeverijen worden verzorgt in biercafé ’t Fust. Het café staat al helemaal in het teken van bier en dit word gecomplimenteerd door de goede keuken. “t Fust is de ideale plek om een van onze speciaal bier proeverijen te volgen gevolgd door een heerlijk hapje.

De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Rotterdam volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave