Bierproeverij Tilburg

Bierproeverij Tilburg

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Tilburg.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Tilburg

In Tilburg kan men goed terecht voor een gezellige middag, de stad heeft een ruime keuze in horeca en een prachtig winkelcentrum. Daarnaast zijn in de stad meerdere speciaalbier cafés.

Café Bakker
Café Bakker weet ook wel het een en ander van speciaal bier, een perfecte match dus waar we onze speciaal bier proeverijen kunnen verzorgen. Het café heeft daarnaast een prachtige keuken waar jullie groepen heerlijk kunnen dineren of zelfs BBQen.
De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Tilburg volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave