Bierproeverij Utrecht

Bierproeverij Utrecht

Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Utrecht.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Utrecht

Ook Utrecht heeft onwijs veel prachtige bieren voort gebracht. De stad staat natuurlijk bekend om de prachtige Domkerk en zijn gezellige grachten. De centrale ligging van Utrecht maakt het een ideale locatie voor veel bedrijfs-uitjes en vrijgezellenfeesten.

Winkel van Sinkel
Een locatie wat een echt begrip is in Utrecht gelegen aan de grachten midden in de stad. In de Winkel van Sinkel hebben we prachtige zalen beschikbaar waar we de speciaal bier proeverijen kunnen verzorgen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor diners beschikbaar hier.

De prijzen en de Inhoud van deze verschillende diners kunnen worden opgevraagd. Wil jij ook graag met je vrijgezellenfeest, vrienden of bedrijfsuitje een speciaalbier proeverij in Utrecht volgen, aarzel dan niet en vul dan snel ons vrijblijvende aanvraag formulier in!

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave