Bierproeverij Valkenburg

Bierproeverij Valkenburg
Het speciaalbiertje heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt binnen de horecagelegenheden en de bierkenners thuis. Kleine, lokale brouwerijen met ambachtelijk gebrouwen bier, en bekende gevestigde biermerken geven een extra smaakbeleving aan een van de oudste dranken van de wereld. Maak kennis met de wereld van speciaalbier tijdens een unieke bierproeverij in Valkenburg.

Waarvoor is een bierproeverij geschikt?
Proef de verschillende ingrediënten, leer de geschiedenis en geniet van de verschillende soorten bier die aan bod komen. Een bierproeverij is met name geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Thuis of op locatie, Bierproeverij (onderdeel van The Cocktail Company) is al jaren dé specialist in workshops en proeverijen in Nederland en België.

Hoe gaat een bierproeverij in zijn werk?

  • Je proeft 4 verschillende speciaalbieren
  • Onze bierspecialist geeft uitleg over de geschiedenis
  • Na afloop testen we je kennis met een bierquiz
  • Is al mogelijk vanaf 10 personen
  • Je boekt een proeverij al vanaf € 27,50 per persoon

Speciaalbier proeven in Valkenburg

Een dagje uit in Valkenburg is altijd een goed idee, de stad heeft een groot aantal toeristische trekpleisters en dat maakt het perfect voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. De stad is rijk aan prachtige natuur en gezellige cafés. Niet ver van Valkenburg zijn er ook twee van Nederlands meest historisch bierbrouwerijen te vinden. Binnen een straal van 10 KM zijn de brouwhuizen van Brand en Gulpener te vinden,

Pub Henry VIII
Onze speciaalbier proeverijen in Valkenburg worden voor u georganiseerd in een van de meest gezellige pubs van Valkenburg, namelijk Pub Henry VIII. De Pub heeft zelf ook al meer dan genoeg speciaalbieren beschikbaar en heeft een prachtig terras beschikbaar. De locatie is dient perfect als locatie voor onze speciaalbier proeverijen, met zijn pub uitstraling met speciaalbier borden aan de wanden. Uiteraard kunt u bij Pub Henry VIII ook heerlijk dineren voor en na de proeverijen.

Ontvang vrijblijvend een prijsopgave